Náš team

Jaroslav Jedlička

Jedlička Jaroslav

S Pavlem se známe už od základní školy a přesto, že jsme se chvilku nevídali, tak nás gastronomie svedla zpátky dohromady. Jsme za to rádi.

Na rozdíl od Pavla nejsem kuchař, ale mám zkušenosti z druhé strany barikády, tzn. servisu a provozu. Takže si nelezeme do zelí a možná právě proto nám to spolu klape.

Svojí profesní kariéru jsem začal na Zámku Štiřín, což pro mě byla velká škola a naučil jsem se tam, jak to v gastronomii chodí. Jaká je to neskutečná dřina, jak je člověk více v práci než doma, ale i to, že jsou pro něj mnozí jeho kolegové taková druhá rodina.

Postupně jsem se tam dostal i k samotnému zajišťování akcí a s tím jsem pak více jak deset let pokračoval u cateringové společnosti jako provozní. Osobně se snažím, aby naše akce měly přátelskou atmosféru, protože právě v takové se i já cítím nejlépe.

 

Pracovní zkušenosti

Banket Creative / Praha  2010, 12-14 a 18-dosud

Provozní manažer cateringových akcí

Odpovědnost za vedení jednotlivých akcí, logistika, objednávky zboží, vedení personálu, administrativní činnost, vyúčtování akcí, jednání s klienty

Hotel Lippert / Praha   2014-18

Číšník, vedoucí směny

Vedení personálu, objednávání zboží, skladové hospodářství, odvod tržeb, personalistika

Wine restaurant Bresto / Praha   2011

Číšník, vedoucí směny

Odpovědnost za každodenní chod a restaurace, včetně odvodu tržeb a vedení skladových inventur

Hotel Zámek Štiřín   2007-08

Číšník   

Zajištění provozu restaurace, vedení brigádníků na cateringových akcích hotelu, příprava podkladů pro účetní oddělení hotelu

Vzdělání a kurzy

2011  Sommeliérské školení pod vedením Ing. Jakuba Rašovského

2005-09   Vysoká škola Hotelová v Praze 8, bakalářské studium, obor Hotelnictví

2001-05   Střední odborná škola Hotelová, Klánovice, obor Hotelnictví a turismus