Jaroslav Jedlička
S Pavlem se známe už od základní školy a přesto, že jsme se chvilku nevídali, tak nás gastronomie svedla zpátky dohromady. Jsme za to rádi.
Na rozdíl od Pavla nejsem kuchař, ale mám zkušenosti z druhé strany barikády, tzn. servisu a provozu. Takže si nelezeme do zelí a možná právě proto nám to spolu klape.
Svojí profesní kariéru jsem začal na Zámku Štiřín, což pro mě byla velká škola a naučil jsem se tam, jak to v gastronomii chodí. Jaká je to neskutečná dřina, jak je člověk více v práci než doma, ale i to, že jsou pro něj mnozí jeho kolegové taková druhá rodina.
Postupně jsem se tam dostal i k samotnému zajišťování akcí a s tím jsem pak více jak deset let pokračoval u cateringové společnosti jako provozní. Osobně se snažím, aby naše akce měly přátelskou atmosféru, protože právě v takové se i já cítím nejlépe.
Pracovní zkušenosti
Banket Creative / Praha 2010, 12-14 a 18-dosud
Provozní manažer cateringových akcí
Odpovědnost za vedení jednotlivých akcí, logistika, objednávky zboží, vedení personálu, administrativní činnost, vyúčtování akcí, jednání s klienty
Hotel Lippert / Praha 2014-18
Číšník, vedoucí směny
Vedení personálu, objednávání zboží, skladové hospodářství, odvod tržeb, personalistika
Wine restaurant Bresto / Praha 2011
Číšník, vedoucí směny
Odpovědnost za každodenní chod a restaurace, včetně odvodu tržeb a vedení skladových inventur
Hotel Zámek Štiřín 2007-08
Číšník
Zajištění provozu restaurace, vedení brigádníků na cateringových akcích hotelu, příprava podkladů pro účetní oddělení hotelu
Vzdělání a kurzy
2011 Sommeliérské školení pod vedením Ing. Jakuba Rašovského
2005-09 Vysoká škola Hotelová v Praze 8, bakalářské studium, obor Hotelnictví
2001-05 Střední odborná škola Hotelová, Klánovice, obor Hotelnictví a turismus